Jak si nastavit slevy pro státy v USA

Updated před 2 měsíci | Doba čtení (min): 3
Uložit

Zachyťte domácí poptávku cestovatelů z kteréhokoli z 50 států.

Aktivovat slevy pro státy v USA 


Tento článek obsahuje:


Co jsou slevy pro státy v USA

Slevy pro státy v USA vám mohou pomoci přilákat zákazníky z vašeho domovského státu, hosty ze sousedních států v dojezdové vzdálenosti i hosty, kteří přilétají z daleka. Tato sleva je viditelná pouze pro zákazníky, kteří využívají naši platformu ve státech, na které chcete zacílit. Slevy pro státy v USA jsou aktivní po celý rok, nicméně si můžete vybrat až 30 termínů za rok, kdy platit nebudou.


Jak aktivovat slevy pro státy v USA

Slevy pro státy v USA nastavíte následovně:

  1. Přihlaste se do extranetu.
  2. Klikněte na Nabídky a poté na Vybrat novou nabídku.
  3. V sekci Zacílené slevy najděte Sleva pro stát v USA a klikněte na Přidat nabídku.
  4. Vyberte stát(y), kde chcete slevu pro státy v USA nabízet. Doporučené slevy zobrazujeme v horní části seznamu na základě údajů, které máme o vašem ubytování a minulých rezervacích. 
  5. Zadejte v procentech výši slevy, kterou chcete nabízet. Minimální výše slevy je 5 %. Doporučujeme nastavit si slevu alespoň 10 %.
  6. Vyberte termíny příjezdu, ve kterých chcete slevu pro stát v USA pozastavit, a klikněte na Zkontrolovat. Pokud jsou zadané údaje v pořádku, klikněte na Aktivovat.

Jak upravit nebo deaktivovat slevy pro státy v USA

Nastavení slevy pro státy v USA lze vždy aktualizovat nebo úplně deaktivovat, aby ji potenciální hosté již neviděli. Slevy pro státy v USA upravíte nebo deaktivujete následovně:

  1. Přihlaste se do extranetu.
  2. Klikněte na Nabídky a pak na název slevy pro stát v USA, kterou chcete upravit nebo deaktivovat. Zobrazí se vám její aktuální nastavení.
  3. Klikněte na Upravit nebo Deaktivovat.
  4. Pokud kliknete na tlačítko Upravit, aktualizujte výši slevy v procentech a jakékoli termíny, kdy nechcete, aby byla sleva pro stát v USA k dispozici, klikněte na Zkontrolovat a dále na Aktivovat.

Pokud zvolíte možnost Deaktivovat, klikněte pro potvrzení na tlačítko Deaktivovat ještě jednou.

 

Přijde vám tento článek užitečný?