Jak mohu nastavit automatické doplňování uzavřených pokojů?

Aktualizováno před 1 měsícem | Doba čtení (min): 1
Uložit

Automatické doplňování uzavřených pokojů je funkce, která v případě zrušení rezervace dané pokoje automaticky znovu otevře k prodeji, aby si je mohli rezervovat další potenciální hosté. Díky tomu máte maximální dostupnost a viditelnost, aniž byste museli v extranetu manuálně provést změny.

Nově registrovaným partnerům nastavujeme funkci automatického doplňování jako výchozí. Chcete-li tuto funkci zapnout nebo vypnout, postupujte podle těchto kroků:

  1. Přihlaste se do extranetu.
  2. Klikněte na Ceny a dostupnost a pak na Kalendář.
  3. Klikněte na symbol nastavení (tři svislé tečky).
  4. Klikněte na Automatické doplnění uzavřených pokojů.
  5. V části Nastavení kalendáře klikněte na Ano nebo Ne podle toho, zda chcete funkci automatického doplňování zapnout nebo vypnout.

Is this article helpful?