Jak mohu nastavit automatické doplňování uzavřených pokojů?

Aktualizováno před 2 dny | Doba čtení (min): 2
Uložit článek

Automatické doplňování uzavřených pokojů je výchozí funkce Booking.com, která v případě zrušení rezervace dané pokoje automaticky znovu otevře k prodeji, i když partner pro daný termín odstranil dostupnost.

Díky tomu mohou naši partneři za běžných okolností nabízet maximální dostupnost, aniž by ji museli v systému aktualizovat manuálně, a také mají na stránkách Booking.com zaručenou větší viditelnost.

Pokud vaše ubytování nadále podléhá omezením spojeným s koronavirem a vy si přejete ponechat funkci automatického doplňování uzavřených pokojů deaktivovanou, postupujte následovně: 

  1. Přihlaste se do extranetu.
  2. Otevřete záložku Ceny a dostupnost.
  3. Klikněte na ikonu Nastavení v pravém horním rohu vašeho kalendáře.
  4. Klikněte na Automatické doplnění uzavřených pokojů.
  5. Nastavení kalendáře vyberte možnost Ne, čímž vypnete funkci automatického doplňování.

Upozornění: V dubnu 2020 jsme se rozhodli dočasně deaktivovat funkci automatického doplňování uzavřených pokojů, aby naši partneři i nadále mohli dodržovat oficiální místní nařízení související s pandemií koronaviru covid-19. Od srpna 2020 tuto funkci znovu aktivujeme pro všechna ubytování, která ji měla nastavenou.

Co si o této stránce myslíte?

Ocenění Traveller Review Awards

Zjistěte, zda vaše ubytování letos obdrželo ocenění, a stáhněte si digitální balíček.

Stáhnout