Jak mohu zavřít konkrétní termíny pro rezervace pomocí aplikace Pulse?

Aktualizováno před 3 weeks

Pokud nechcete dostávat rezervace na určité termíny, můžete pokoj uzavřít během několika klepnutí v aplikaci Pulse. Otevřete aplikaci v zařízení se systémem iOS nebo Android a pokračujte podle kroků níže.

Poznámka: Nový kalendář bude v aplikaci Pulse k dispozici v září 2020. Někteří partneři na něj již byli převedeni a zbytek to brzy čeká. Níže naleznete návod, jak aktualizovat svou dostupnost ve staré i nové verzi kalendáře.

Obrázek
Old Pulse calendar

 

Starý kalendář

 

Obrázek
New Pulse calendar

 

Nový kalendář


Obsah:

Starý kalendář 

Nový kalendář


Starý kalendář

Uzavření pokoje na jeden termín:

  1. Klepněte na záložku Dostupnost ve spodní části obrazovky.
  2. Vyberte datum, které chcete upravit.
  3. Sjeďte dolů a vyberte typ pokoje, který chcete upravit.
  4. V sekci se statusy pokoje klepněte na „Otevřeno“ nebo „Zavřeno“ podle toho, jak chcete daný typ pokoje nastavit.
  5. Změny se uloží automaticky.

Uzavření pokoje na více termínů:

  1. Klepněte na záložku Dostupnost ve spodní části obrazovky.
  2. Klepněte na Hromadná změna pro více termínů pod kalendářem.
  3. Vyberte období, které chcete upravit.
  4. Pro uložení změn klepněte na Otevřít nebo uzavřít pokoje.
  5. Vyberte typ pokoje, který chcete upravit (nebo nejprve vyberte ubytování, pokud jich máte více pod stejným účtem).
  6. Podle potřeby klepněte na status pokoje Otevřeno nebo Zavřeno.
  7. Klepněte na Uložit (na zařízení se systémem Android klepněte na ikonu zaškrtnutí v pravém horním rohu).
  8. Změny se automaticky uloží a objeví se zelená ikona zaškrtnutí.

Nový kalendář

Uzavření pokoje na jeden termín:

  1. Otevřete aplikaci v zařízení se systémem iOS nebo Android.
  2. Otevřete záložku Dostupnost.
  3. Pokud máte jen jeden typ pokoje, přejděte ke kroku 6.

    Pokud máte více typů pokojů, přejděte ke kroku 5.

    Pokud máte více ubytování, pokračujte následujícím krokem.

  4. Klepněte na ubytování, u kterého chcete provádět změny.
  5. Pokud si zobrazujete termíny v kalendáři, vyberte nejprve typ pokoje, u kterého chcete upravit nastavení, klepnutím na příslušný kalendář. 

    Pokud si zobrazujete kalendář jako seznam seřazený podle termínů, sjeďte dolů na termín, který chcete upravit, a klepněte na příslušný typ pokoje.

  6. Klepněte na termín, který chcete upravit.
  7. Níže na obrazovce uvidíte status pokoje.
  8. Vyberte status pokoje jako Otevřený nebo Zavřený podle toho, jak potřebujete. 
  9. Po dokončení:

    V zařízení iOS klepněte na tlačítkoUložit ve spodní části obrazovky. Pokud změny nechcete uložit, klepněte na Obnovit;

    Na zařízení se systémem Android klepněte na ikonku zaškrtnutí v pravém horním rohu na obrazovce a změny se uloží. Pokud nechcete uložit změny, klepněte na šipku v pravém horním rohu obrazovky a pak klepněte na tlačítko Odstranit.


Uzavření pokoje na více termínů:

  1. Otevřete aplikaci Pulse na zařízení se systémem iOS nebo Android.
  2. Otevřete záložku Dostupnost.
  3. Pokud máte jen jeden typ pokoje, přejděte ke kroku 6.

    Pokud máte více ubytování, přejděte ke kroku 5.

    Pokud máte více ubytování, pokračujte následujícím krokem.

  4. Klepněte na ubytování, u kterého chcete provádět změny.
  5. Pokud si zobrazujete termíny v kalendáři, vyberte nejprve typ pokoje, u kterého chcete upravit nastavení, klepnutím na příslušný kalendář.

    Pokud si zobrazujete kalendář jako seznam seřazený podle termínů, sjeďte dolů na termín, který chcete upravit, a klepněte na příslušný typ pokoje.

  6. Klepněte na Hromadná změna pro více termínů.
  7. Vyberte období, u kterého chcete provést změny.
  8. Klepněte na Otevřít nebo uzavřít pokoje.
  9. Vyberte status pokoje jako Otevřený nebo Zavřený podle toho, jak potřebujete.  
  10. Po dokončení:

    Pokud používáte iOS, klepněte na tlačítko Uložit ve spodní části obrazovky nebo na Zrušit, pokud změny uložit nechcete.

    Na zařízení se systémem Android klepněte na ikonku zaškrtnutí v pravém horním rohu na obrazovce a změny se uloží. Pokud změny nechcete uložit, klepněte na šipku v levém horním rohu obrazovky a pak na Odstranit nebo klepněte na zatočenou šipku Obnovit v pravém horním rohu (vedle ikonky zaškrtnutí).

     

Co si o této stránce myslíte?

Aktualizovaný Průvodce pro obnovu podnikání

Nové rady a tipy, jak přilákat zákazníky.

Více informací