Představujeme vám průvodce pro úspěšnější letní sezónu

Přinášíme vám data o zákaznících, kteří hledají a rezervují pobyty na naší platformě, a řešení, která vám umožní uspokojit jedinečné potřeby těchto cestovatelů. Zjistěte, jak pomocí těchto informací přilákat nové zákazníky.

Začít

Jak mohu změnit nebo odpojit channel manager?

Aktualizováno před 9 měsíci
Uložit

Upozornění: Pokud vám níže popsané možnosti nejsou k dispozici, kontaktujte nás prostřednictvím zpráv v extranetu.

Díky našemu procesu Quick Switch můžete změnit channel manager, aniž by bylo nutné deaktivovat profil ubytování na našich stránkách.

Místo okamžitého ukončení původního propojení můžete zůstat propojeni až do chvíle, kdy bude dokončeno propojení s novým poskytovatelem, a zbytečně tak nepřijdete o rezervace.

Pokud chcete změnit channel manager, postupujte následovně:

  1. Přihlaste se do extranetu Booking.com a klikněte na ikonku Účet v pravém horním rohu. Z nabídky vyberte možnost Poskytovatel propojení.
  2. Kliknutím na Přejít na nový channel manager zahájíte proces přechodu k novému poskytovateli. Pamatujte, že staré propojení nemusíte deaktivovat.
  3. Na stejné stránce si můžete vyhledat a zvolit některého z našich vybraných poskytovatelů a sjednat si s ním smlouvu.
  4. Až smlouvu přijmete, nový poskytovatel obdrží e-mail se žádostí o propojení a podrobnostmi o vašem ubytování. Poté provede potřebné mapování a nastavení. Propojení se stávajícím channel managerem bude zachováno až do dokončení přechodu k novému poskytovateli.
  5. Propojení přes nový channel manager bude automaticky aktivováno, jakmile poskytovatel potvrdí, že je vše připraveno. Pokud preferujete v tuto chvíli dokončit propojení manuálně, vyberte možnost „Nechci propojit s poskytovatelem automaticky“ a klikněte na Uložit.
  6. Pokud jste zvolili možnost automatického dokončení, obdržíte o něm do zpráv v extranetu upozornění a status propojení se změní na aktivní. Pokud jste se rozhodli dokončit propojení manuálně, obdržíte e-mail s odkazem, na který bude třeba kliknout. V tu chvíli bude vaše staré propojení deaktivováno a nové propojení bude aktivní.
  7. Nezapomeňte prosím se svým novým poskytovatelem aktualizovat ceny a dostupnost na Booking.com.

Chcete-li zrušit propojení s aktuálním poskytovatelem, aniž byste se museli připojovat k novému, postupujte takto:

  1. Přihlaste se do extranetu Booking.com a klikněte na ikonku Účet v pravém horním rohu. V rozbalovacím menu vyberte z nabídky možnost Poskytovatel propojení.
  2. Kliknutím na tlačítko Deaktivovat zrušíte své propojení se stávajícím poskytovatelem.
  3. Po deaktivaci propojení dojde k návratu na předchozí nastavení. Opět budete moci ručně spravovat své Ceny a dostupnostRezervace.

Než ukončíte propojení nebo změníte poskytovatele, doporučujeme vám zkontrolovat smlouvu s aktuálním poskytovatelem. Možná budete muset propojení zrušit přímo s poskytovatelem.

Pokud se později rozhodnete přejít k novému poskytovateli, stačí postupovat podle návodu v tomto článku.

Přijde vám tento článek užitečný?