A lezárt szobák és szállásegységek automatikus újra-feltöltésének beállítása

Frissítve 4 hete | 1 perc
Mentés

Az automatikus újra-feltöltés biztosítja, hogy lemondás esetén a szoba vagy szállásegység automatikusan elérhetővé válik, és így más potenciális vendégek lefoglalhatják. Ettől a szállás foglalhatósága és láthatósága maximális lesz, és Önnek semmit sem kell tennie az extraneten.

Az automatikus újra-feltöltési funkció nem áll rendelkezésre, ha már feltöltötte a szobákat, vagy ha több mint 60 nap eltelt az automatikus újra-feltöltés legutóbbi elvégzése óta.

 

Új partnereinknél alapértelmezett funkcióként aktiváljuk az automatikus feltöltést a regisztráció után. A funkció ki- vagy bekapcsolásához kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Lépjen be az extranetre.
  2. Kattintson a Naptár | Árak | Elérhetőség vagy a Naptár és árazás elemre, és válassza a Naptár lehetőséget.
  3. Kattintson a beállítások jelére (három egymás alatti pont) vagy a Foglalhatóság beállításai elemre.
  4. Kattintson az Automatikus újra-feltöltés lehetőségre.
  5. A Naptár beállításai területen kattintson az Igen vagy a Nem lehetőségre, attól függően, hogy be vagy ki szeretné kapcsolni az újra-feltöltést.

Hasznosnak találta ezt a cikket?