Hogyan állíthatok be automatikus újra-feltöltést lezárt szobáknál?

Frissítve 2 hónapja

MEGJEGYZÉS: 2020 áprilisában azt a döntést hoztuk, hogy átmenetileg felfüggesztjük a „lezárt szobák automatikus újra-feltöltése” funkciót, annak érdekében, hogy biztosíthassuk, szállásadó partnereink meg tudnak felelni a COVID-19-cel kapcsolatos helyi törvényi szabályozásoknak. 2020 augusztusától visszakapcsoljuk ezt a funkciót minden olyan szállásnál, amelynél korábban ez engedélyezve volt.

Mit jelent a „lezárt szobák automatikus újra-feltöltése”?

A lezárt szobák automatikus újra-feltöltése egy alapértelmezett Booking.com funkció, mely a lemondott szobákat ismét foglalhatóvá teszi akkor is, ha a partner eltávolította az elérhetőséget arra az adott dátumra.

Alapesetben ez segíti partnereinket, hogy a maximális elérhetőséget kínálják anélkül, hogy be kellene lépniük a rendszerbe manuálisan frissíteni azt, ráadásul több láthatóságot eredményez a Booking.comon

Ha szállására továbbra is hatással vannak a koronavírus miatti korlátozások, és ki szeretné kapcsolni a „lezárt szobák automatikus újra-feltöltése” funkciót, ezt a következő lépésekkel teheti meg: 

  1. Lépjen be az extranetbe.
  2. Kattintson a „Naptár | Árak | Elérhetőség” fülre.
  3. Kattintson a Naptár jobb felső sarkában található Beállítások szimbólumra.
  4. Kattintson az „Automatikus újra-feltöltés” lehetőségre.
  5. A „Naptár beállításai” területen kattintson a „Nem” lehetőségre az automatikus újra-feltöltés funkció kikapcsolásához.

Irány az extranet

Mit gondol az oldalról?

Frissítve: Visszatérési eszköztár

Új tanácsok és betekintés a kereslet bevonzásához.

Bővebben