Een zakelijk Genius-tarief instellen

Bijgewerkt 3 weeks geleden | Leestijd 3 minuten
Opslaan

Genius Business is een tool voor geavanceerde targeting binnen het Genius-programma. U kunt er een speciale prijs mee instellen exclusief voor zakelijke Genius-gasten. Hiermee maakt u uw accommodatie aantrekkelijker voor zakelijke Genius-reizigers.

U kunt Genius Business op elk moment in- of uitschakelen en er is geen wachtperiode om Genius opnieuw te activeren als u het tijdelijk uitschakelt.  


Waar dit artikel over gaat

 


Zo werkt Genius Business

Alleen Genius-gasten die reizen voor zaken kunnen de Genius Business-korting ontvangen. Wij zorgen ervoor dat andere gasten deze korting niet te zien krijgen. Gasten die bijvoorbeeld een weekendverblijf boeken of met kinderen reizen, krijgen deze speciale prijs niet te zien.

Naast de standaard Genius-korting van 10%, kunt u met een zakelijk Genius-tarief nog een korting van minimaal 5% aanbieden (waardoor de totale korting minimaal 15% is) en kunt u kiezen op welke kamers u de korting wilt toepassen. Sommige accommodaties bieden Genius Business aan bij alle kamers om de maximale bezetting te bereiken, terwijl andere dit alleen voor hun duurdere kamers gebruiken.


Zo stelt u een zakelijk Genius-tarief in

Volg deze stappen om een zakelijk Genius-tarief in te stellen:

  1. Log in op het extranet
  2. Klik op Opportunities en selecteer vervolgens het Genius-programma voor partners
  3. Klik op Beheer uw bereik
  4. Klik onder Bereik betrouwbare reizigers met een zakelijk Genius-tarief op Creëer nu uw tarief
  5. Selecteer de kamers waarop u het zakelijke Genius-tarief wilt toepassen
  6. Stel uw zakelijke Genius-tarief in
  7. Klik op Activeer prijs om de instelling te voltooien

Als u de hierboven beschreven stappen niet in uw extranet ziet, stuur ons dan een bericht via uw extranet-inbox.


Zo kunt u een zakelijk Genius-tarief deactiveren

Als actief lid van het Genius-programma kunt u Genius-kortingen en -aanbiedingen tot 30 dagen per jaar blokkeren. Tijdens deze dagen worden al uw Genius-kortingen uitgeschakeld en zijn uw reguliere prijzen beschikbaar. Hier valt ook de Genius Business-korting onder – er zijn geen extra geblokkeerde data beschikbaar voor Genius Business.

Genius Business-korting blijft zo lang als u wilt actief. U kunt de korting op elk moment activeren of deactiveren, en dit heeft geen invloed op uw deelname aan het algemene Genius-programma. Als u echter het Genius-programma verlaat, kunt u Genius Business ook niet meer gebruiken.

Zo kunt u een zakelijk Genius-tarief deactiveren:

  1. Log in op het extranet
  2. Klik op Opportunities en selecteer vervolgens het Genius-programma voor partners
  3. Klik op Beheer uw bereik
  4. Klik onder Uw zakelijke Genius-tarief op het dropdown-veld naast Bewerken.
  5. Klik op Stop om uw zakelijke Genius-tarief te deactiveren

Bezoek onze Genius Business Solutions-pagina voor meer informatie over het aantrekken van zakelijke gasten die meer uitgeven, minder annuleren en ook in het laagseizoen reizen.

Wat vindt u van deze pagina?