Nieuw: Duurzaam Reizen

Onze nieuwe manier om uw duurzame inspanningen te erkennen en te promoten bij reizigers - voor een betere toekomst.

Ontdek meer

Traveller Review Awards 2021: Veelgestelde vragen en alles wat u moet weten

Bijgewerkt 10 maanden geleden | Leestijd 8 minuten
Opslaan

Waar dit artikel over gaat:

Wat zijn de Traveller Review Awards precies?

Kom ik in aanmerking voor een Award?

Hoe wordt mijn Award-score berekend?

Wat moet ik doen als ik denk dat mijn Award-score niet klopt?

Wanneer ontvang ik mijn Traveller Review Award-pakket?

Waarom zijn de Awards dit jaar volledig digitaal?

Kan ik mijn accommodatiegegevens wijzigen voor mijn Traveller Review Award?

Waarom worden ze niet meer de Guest Review Awards genoemd?

Waarom wordt 'Traveller' gespeld met twee L'en in plaats van één?


Wat zijn de Traveller Review Awards precies?

De Traveller Review Awards maken deel uit van een jaarlijks waarderingsprogramma waarmee onze partners erkenning krijgen voor hun uitzonderlijke gastvrijheid, zoals blijkt uit de beoordelingsscores die reizigers na hun verblijf of ervaring achterlaten.

In januari 2021 lanceren we de Traveller Review Awards 2021, de negende editie van de Awards. Met trots kunnen we meedelen dat voor het eerst meer dan één miljoen van onze partners een Award heeft gewonnen.

Kom ik in aanmerking voor een Award?

Om een Traveller Review Award 2021 te winnen, moest u op 1 december 2020 beschikken over:

  • Een gemiddelde beoordelingsscore tussen 8 en 10 (zie hieronder hoe deze score wordt berekend)
  • Minstens drie beoordelingen van reizigers van Booking.com

Hoe wordt mijn Award-score berekend?

Uw beoordelingsscore voor de Traveller Review Awards 2021 is gebaseerd op de gemiddelde score van al uw gastbeoordelingen die tussen 1 augustus 2018 en 30 november 2020 op onze website en app zijn gepubliceerd.

Om deze berekening te maken, hebben we uw beoordelingsscores van 1 december 2020 gebruikt. Dat betekent dat als u uw score op een andere datum heeft gecontroleerd, deze mogelijk iets hoger of lager was dan de score die wij hebben gebruikt om te bepalen of u een winnaar bent van een Traveller Review Award 2021.

We hebben in augustus 2019 een nieuw systeem voor gastbeoordelingen geïntroduceerd, en in augustus 2020 hebben we aanvullende wijzigingen doorgevoerd. We hebben uw beoordelingsscore voor de Traveller Review Awards 2021 berekend op basis van beoordelingen die u heeft ontvangen met zowel het oude als het nieuwe systeem.

Wat moet ik doen als ik denk dat mijn Award-score niet klopt?

Zorg dat u de bovenstaande informatie heeft gelezen over de deelnamecriteria en hoe we uw Award-score berekenen. Bent u het nog steeds niet eens met de score op uw digitale Award of met het feit dat u geen Award heeft gewonnen, neem dan contact met ons op zodat we dit voor u kunnen uitzoeken.

Wanneer ontvang ik mijn Traveller Review Award-pakket?

De Awards zijn dit jaar volledig digitaal, u hoeft dus niet meer te wachten tot u uw Award per post heeft ontvangen. Als u een Award heeft gewonnen, laten we u dit in januari 2021 per e-mail weten. In de e-mail vindt u een link om uw digitale Award-pakket te downloaden via de Partner Hub.

Uw volledig digitale Award-pakket bevat een brief van onze CEO, een digitale Award om te delen, twee Awards om af te drukken en bij uw accommodatie te tonen, een digitale sticker en tips voor het delen van uw prestatie.

U kunt uw volledig digitale Award-pakket tot 30 november 2021 downloaden.

Waarom zijn de Awards dit jaar volledig digitaal?

U heeft ons verteld dat duurzaamheid belangrijk voor u is, en daarom hebben we ervoor gekozen om de Traveller Review Awards 2021 volledig digitaal te maken. We zijn blij dat we hiermee de CO2-voetafdruk kunnen voorkomen die het produceren en verzenden van meer dan één miljoen fysieke Award-pakketten wereldwijd met zich meebrengt.

Kan ik mijn accommodatiegegevens wijzigen voor mijn Traveller Review Award?

Als u een winnaar bent van een Traveller Review Award 2021, is de accommodatienaam die op uw Award verschijnt de naam die op 1 december 2020 bij ons was geregistreerd. Op dat moment hebben we uw gemiddelde beoordelingsscore berekend en de winnaars van dit jaar geselecteerd. Het is dus niet mogelijk om uw accommodatiegegevens na deze datum te wijzigen.

Waarom worden ze niet langer Guest Review Awards genoemd?

We zijn in 2020 overgestapt op de nieuwe naam Traveller Review Awards, omdat we toen de Awards zijn gaan gebruiken om de prestaties te erkennen van zowel onze accommodatiepartners als onze vervoerspartners. Omdat vervoerspartners klanten en passagiers hebben, maar geen gasten, weerspiegelt de nieuwe naam beter de betrokken partijen.

 Waarom wordt 'Traveller' gespeld met twee L'en in plaats van één? 

Brits-Engels is de standaardtaal die we gebruiken voor al onze communicatie naar partners en reizigers. Hierna wordt dit vertaald in tot wel 43 andere lokale talen. Daarom hebben we Brits-Engels gebruikt bij het hernoemen van de Traveller Review Awards in 2020 - en in het Brits-Engels heeft het woord 'traveller' twee L'en.

Is dit artikel nuttig?