Ontvang advies om gasten aan te trekken

Uit onze data blijkt dat er bijna 50% meer zoekopdrachten voor dit hoogseizoen zijn in vergelijking met vorig jaar. Genereer meer boekingen met onze gids. 

Meer advies

Traveller Review Awards 2022: Veelgestelde vragen

Bijgewerkt 2 maanden geleden | Leestijd 2 minuten
Opslaan
  • De Traveller Review Awards maken deel uit van een jaarlijks waarderingsprogramma waarmee onze partners erkenning krijgen voor hun uitzonderlijke gastvrijheid, zoals blijkt uit de beoordelingsscores die reizigers na hun verblijf of ervaring achterlaten.

    In januari 2022 hebben we de tiende editie van de Awards gelanceerd. We zijn verheugd aan te kondigen dat, ondanks dat het alweer een extreem uitdagend jaar geweest is, meer partners dan ooit tevoren een prijs hebben gewonnen.

  • Om een Traveller Review Award te winnen, moest u op 1 december 2021 beschikken over:

    • Een gemiddelde beoordelingsscore tussen 8 en 10 (zie hieronder hoe deze score wordt berekend)
    • Minstens drie beoordelingen van reizigers van Booking.com
  • Uw beoordelingsscore voor de Traveller Review Awards 2022 is gebaseerd op de gemiddelde score van al uw gastbeoordelingen die tussen 1 december 2018 en 30 november 2021 op onze website en app zijn gepubliceerd. Wij berekenen uw definitieve beoordelingsscore op 1 december 2021.

    We hebben in augustus 2019 een nieuw systeem voor gastbeoordelingen geïntroduceerd, en in augustus 2020 hebben we aanvullende wijzigingen doorgevoerd. We hebben uw beoordelingsscore voor de Traveller Review Awards 2022 berekend op basis van beoordelingen die u in de afgelopen drie jaar heeft ontvangen.

  • Zorg dat u de deelnamecriteria heeft gelezen en begrepen, en hoe we uw Award-score berekenen (zie vraag 2 en 3 hierboven). Bent u het nog steeds niet eens met de score op uw digitale award of met het feit dat u geen award heeft gewonnen, neem dan contact met ons op zodat we dit voor u kunnen uitzoeken.

  • Als u een prijs heeft gewonnen, laten we u dat in januari 2022 per e-mail weten. We voegen een link toe die u kunt gebruiken om uw digitale award-pakket te downloaden op de Partner Hub.

    Uw award-pakket bevat een brief van onze CEO, een deelbare digitale award, twee printbare awards om op uw accommodatie tentoon te stellen, een digitale sticker en gemakkelijk te bewerken templates en stickers die u kunt gebruiken om u en uw team in de schijnwerpers te zetten op sociale media, en om uw gasten te bedanken voor het delen van hun positieve ervaringen.

  • Als u een winnaar bent van een Traveller Review Award voor 2022, is de accommodatienaam die op uw award verschijnt de naam die op 1 december 2021 bij ons was geregistreerd. Op dat moment hebben we uw gemiddelde beoordelingsscore berekend en de winnaars van dit jaar geselecteerd. Het is dus niet mogelijk om uw accommodatiegegevens na deze datum te wijzigen.

  • We zijn in 2020 overgestapt op de nieuwe naam Traveller Review Awards, omdat we toen de awards zijn gaan gebruiken om naast de prestaties van onze accommodatiepartners ook de prestaties van onze vervoerspartners te erkennen. Omdat vervoerspartners klanten en passagiers hebben, maar geen gasten, weerspiegelt de nieuwe naam beter de betrokken partijen.

    Klik hier om naar de Partner Community te gaan, waar u uw prestaties en uw opgedane kennis van het afgelopen jaar kunt delen met andere professionals uit de branche. De Community is beschikbaar in het Engels en Italiaans.

Is dit artikel nuttig?