Wij presenteren de Booking.com Traveller Review Awards 2020

Doel en missie van de Traveller Review Awards

Partners die in aanmerking komen voor de Award

Hoe de score wordt berekend

Tijdpad voor het ontvangen van de Traveller Review Award-package

Kan ik mijn accommodatienaam of het afleveradres voor mijn Traveller Review Award wijzigen?

Waarom is de naam nu Traveller Review Awards en niet langer Guest Review Awards?

Waarom is de Award voor 2020 en niet voor 2019?

 

Artikelen:

 

Doel en missie van de Traveller Review Awards 

De Booking.com Traveller Review Awards is een jaarlijks initiatief om onze waardering te tonen voor partners die uitzonderlijk hoog scoren op gebied van gastvrijheid, op basis van de beoordelingsscores die reizigers achterlaten na hun verblijf of ervaring.

In januari 2020 presenteren we de Traveller Review Awards 2020, de 8e editie van de awards.

Partners die in aanmerking komen voor de Award 

Voor het winnen van de Traveller Review Awards 2020 moeten accommodaties op 1 november 2019 aan de volgende criteria voldoen:

- Een beoordelingsscore tussen 8 en 10 (voor de berekening, zie hieronder)

- Een beoordelingsscore gebaseerd op een minimum van vijf beoordelingen achtergelaten door gasten van Booking.com

Hoe de score wordt berekend 

De beoordelingsscore voor de editie 2020 is gebaseerd op de gemiddelde score van alle gastbeoordelingen die tussen 30 oktober 2017 en 30 oktober 2019 geplaatst werden op de website en app van Booking.com. De gegevens over deze periode zijn door ons op 1 november 2019 verzameld. Daarom is het mogelijk dat, als u op 1 november heeft gekeken naar uw score op de website of app van Booking.com, deze iets hoger of lager was dan de score die op uw Traveller Review Award 2020 vermeld staat. 

In augustus 2019 introduceerden we een nieuw systeem voor gastbeoordelingen. Zowel beoordelingen die volgens het oude systeem zijn achtergelaten als degene die onder het nieuwe systeem vallen, zijn meegenomen in de berekening van de score voor de Traveller Review Awards.

Tijdpad voor het ontvangen van de Traveller Review Award-package 

Als u tot de winnaars behoort, dan schatten wij in dat u de Traveller Review Award-package in januari 2020 zult ontvangen. Deze bestaat uit een brief, een certificaat en een raamsticker.

Let op: Het is niet mogelijk om meerdere Traveller Review Award-packages aan te vragen.

Kan ik mijn accommodatienaam of het afleveradres voor mijn Traveller Review Award wijzigen? 

Na 1 november 2019 kunt u de accommodatienaam en het afleveradres niet meer veranderen, omdat op die datum de gemiddelde beoordelingsscores worden berekend en de winnaars worden geselecteerd.

Waarom is de naam nu Traveller Review Awards en niet langer Guest Review Awards? 

De Guest Review Awards hebben een nieuwe naam gekregen: Traveller Review Awards. Dit jaar zullen we ook de vervoerspartners die uitstekende beoordelingsscores hebben, in het zonnetje zetten. En dat zijn partners zonder gasten. Daarom is de naam veranderd, maar verder is alles wat u als zo goed vond aan het initiatief, hetzelfde gebleven.

Waarom is de Award voor 2020 en niet voor 2019? 

Van onze partners kregen we de feedback dat ze graag wilden dat de Awards een zo relevant mogelijke naam zouden hebben voor de periode waarin ze te zien zijn. Uw Award wordt getoond in 2020, en daarom hebben we het jaartal aangepast.