Hoe kan ik een accommodatie verwijderen of mijn samenwerking met Booking.com beëindigen?

Als u uw accommodatie tijdelijk wilt sluiten:

Als u uw listing tijdelijk wilt verwijderen van Booking.com, adviseren wij u gewoon uw beschikbaarheid te sluiten tijdens de gewenste periode. U kunt dit doen door de stappen te volgen in dit artikel.

Wat u moet weten voordat u uw accommodatie definitief verwijdert en uw contract beëindigt:

  • Zodra het proces van beëindiging van het contract is begonnen, kan dit niet gestopt worden.

  • Om uw contract met Booking.com te kunnen beëindigen, moeten eerst alle openstaande reserveringen worden gehonoreerd, en alle openstaande facturen worden betaald.

  • In het geval dat u geen openstaande reserveringen kunt honoreren, zult u de kosten voor relocatie van de gasten moeten dekken.

Als u alsnog uw accommodatie wilt verwijderen van Booking.com, volg dan deze stappen:

Wij zouden het erg jammer vinden u kwijt te raken als partner, maar als u uw samenwerking met ons wilt beëindigen, kunt u dit aanvragen door de volgende stappen te volgen:

1) Ga in het extranet naar de tab Inbox.

2) Selecteer Bericht van Booking.com.

3) Klik op Nieuw bericht schrijven.

3) Selecteer het onderwerp Account.

4) Selecteer het deelonderwerp Contract beëindigen en voltooi het proces door alle vragen te beantwoorden.

Let op: Dit proces is ontworpen om uw verzoek te versnellen, en gaat veel sneller dan het verwijderen van uw accommodatie van Booking.com via onze klantenservice.

Als u deze stappen volgt, wordt uw contract met Booking.com B.V. binnen 14 dagen beëindigd, op voorwaarde dat alle openstaande reserveringen zijn gehonoreerd en alle openstaande facturen zijn betaald. U ontvangt ook een officiële kennisgeving van opzeggen van Booking.com B.V. 

Als u uw accommodatie wilt verwijderen van Booking.com en uw contract wilt beëindigen, maar de bovenstaande functionaliteiten niet ziet in uw extranet, volg dan de volgende instructies:

1) Neem contact op met de klantenservice via de tab Inbox, en kies als onderwerp Account.

2) In dit scenario zult u ook al uw kamers voor toekomstige data moeten sluiten, zodat u geen nieuwe reserveringen ontvangt. U kunt dit doen in uw Kalender of onder Prijzen & Beschikbaarheid in het extranet.