Automatisch aanvullen van gesloten kamers en units instellen

Bijgewerkt 1 month geleden | Leestijd 1 minuten
Opslaan

Als een reservering wordt geannuleerd, zorgt de functie automatisch aanvullen ervoor dat de geannuleerde kamer of unit automatisch weer beschikbaar wordt voor andere potentiële gasten om te boeken. Hierdoor krijgt uw accommodatie maximale beschikbaarheid en zichtbaarheid zonder dat u handmatig wijzigingen aan hoeft te brengen in het extranet.

Wanneer u zich aanmeldt als nieuwe partner, activeren we standaard de functie automatisch aanvullen. Volg de volgende stappen om deze functie aan of uit te schakelen:

  1. Log in op het extranet
  2. Klik op Prijzen & Beschikbaarheid en vervolgens op Kalender
  3. Klik op het symbool voor instellingen (drie verticale puntjes)
  4. Klik op Automatisch aanvullen
  5. Onder Kalenderinstellingen klikt u op Ja of Nee, afhankelijk van of u de functie automatisch aanvullen aan of uit wilt schakelen

Is this article helpful?