Cum îmi schimb sau deconectez channel managerul?

Actualizat acum 6 luni
Salvați articol

De reținut: Dacă opțiunile descrise mai jos nu sunt disponibile pentru dvs., vă rugăm să ne contactați prin inboxul din extranet.

Cu procesul de Comutare Rapidă, puteți trece la un nou channel manager fără a fi nevoie să vă deconectați proprietatea.

În loc să dezactivați imediat vechea conexiune, veți rămâne conectat până când se va finaliza comutarea la un nou furnizor. În acest fel, nu veți pierde potențialele rezervări din cauza comutării.

Pentru a vă schimba channel managerul, vă rugăm să urmați acești pași:

  1. Conectați-vă la extranetul Booking.com și dați clic pe „Cont” în colțul din dreapta-sus. Selectați „Furnizor de conectivitate” din meniul derulant.
  2. Dați clic pe „Comutare la un nou channel manager” pentru a începe procesul de comutare rapidă la un nou furnizor. Rețineți, nu este nevoie să dezactivați vechea conexiune.
  3. Pe aceeași pagină, puteți căuta și alege unul dintre furnizorii noștri selecționați și stabili un acord cu aceștia.
  4. Dacă acceptați acordul, noul furnizor va primi un e-mail care conține detaliile dvs. și solicitarea de conectare. După ce furnizorul va primi informațiile, va începe să efectueze maparea și configurarea necesare. Până la finalizarea procesului de comutare, veți rămâne conectat la vechiul channel manager.
  5. În mod implicit, conexiunea la noul furnizor va fi finalizată automat după ce acesta va confirma că totul este pregătit. Dacă preferați să finalizați conexiunea manual odată ce noul furnizor a confirmat că totul este pregătit, selectați „Nu mă conecta automat la furnizor” și dați clic pe „Salvează”.
  6. Dacă ați optat să finalizați conexiunea automat, veți primi o notificare în inboxul din extranet de îndată ce se va întâmpla acest lucru și statusul conexiunii va deveni „activ”. Dacă ați optat să finalizați conexiunea manual, veți primi un e-mail cu un link pe care va trebui să dați clic pentru a finaliza procesul. Conexiunea vechiului furnizor va fi dezactivată, iar cea nouă va deveni activă.
  7. Vă rugăm să nu uitați să lucrați cu noul furnizor pentru a vă actualiza tarifele și disponibilitatea pe Booking.com.

Pentru a vă deconecta de la furnizorul actual fără a vă conecta la unul nou, vă rugăm să urmați acești pași:

  1. Autentificați-vă în extranetul Booking.com și dați clic pe „Cont” în colțul din dreapta-sus. Selectați „Furnizor de conectivitate” din meniul derulant.
  2. Dați clic pe „Dezactivare” pentru a anula conexiunea la furnizorul actual.
  3. Odată ce conexiunea este dezactivată, toate setările anterioare vor fi resetate. Veți putea gestiona din nou manual „Tarifele și disponibilitatea” și „Rezervările”.

Înainte de a vă deconecta sau comuta, este bine să verificați acordul cu furnizorul actual. De asemenea, este posibil să fie necesar să anulați conexiunea direct cu acesta.

Dacă mai apoi decideți că doriți să vă conectați la alt furnizor, pur și simplu urmați pașii enumerați în acest articol.

Ce credeți despre această pagină?

Traveller Review Awards

Aflați dacă vă numărați printre câștigătorii de anul acesta și descărcați noul kit de premiere complet digital.

Descărcați acum