Cum configurați reactivarea automată a camerelor și unităților închise

Updated acum 6 luni | Lectură: 1 min
Salvați

Funcția de reactivare automată vă asigură că, atunci când o rezervare este anulată, puteți activa automat camera sau unitatea anulată pentru ca aceasta să poată fi rezervată din nou de alt oaspete potențial. Aceasta oferă proprietății dvs. disponibilitate și vizibilitate maxime fără ca dvs. să fiți nevoit(ă) să faceți manual modificări în extranet.

Când vă înscrieți ca partener nou, activăm funcția de reactivare automată în mod implicit. Pentru a activa sau dezactiva funcția, urmați acești pași:

  1. Autentificați-vă în extranet
  2. Dați clic pe Tarife și disponibilitate și apoi pe Calendar
  3. Dați clic pe simbolul Setări (trei puncte verticale)
  4. Dați clic pe Reactivare automată
  5. Sub Setări calendar, dați clic pe Da sau pe Nu, în funcție de ce doriți să faceți, să activați sau să dezactivați funcția de reactivare automată

V-a fost de ajutor acest articol?