Cum închid sau deschid o cameră? [Nou]

Atenție: În funcție de tipul proprietății, este posibil ca această opțiune să nu fie încă disponibilă. În caz contrar, urmați aceste instrucțiuni despre cum să închideți sau să deschideți o cameră.

V-am simplificat foarte mult modalitatea de a închide o cameră sau o unitate. Veți vedea mai jos mai multe opțiuni. Verificați care dintre imagini se potrivesc cu ceea ce vă apare în propriul extranet, apoi urmați pașii adecvați.

 


Opțiunea 1: Calendar în format listă

Dacă folosiți Calendarul în format listă, urmați acești pași:

  1. Autentificați-vă în extranet și dați clic pe „Calendar”, sub tab-ul „Tarife și disponibilitate”.
  2. Pentru a deschide sau închide date individuale, dați clic pe data respectivă, evidențiată cu verde dacă este deschisă/rezervabilă sau roșu dacă este închisă/nerezervabilă.
  3. Dacă dați clic pe o dată roșie (care nu se poate rezerva), culoare devine verde, ceea ce înseamnă că acum acea dată este deschisă/rezervabilă. Dacă dați clic pe o dată verde (deschisă/rezervabilă), culoarea devine roșie, ceea ce înseamnă că acum acea dată este închisă/nerezervabilă.
  4. Modificările se salvează automat, din momentul în care se schimbă culoarea câmpului.

Pentru a face modificări pentru perioade mai lungi:

  1. Dați clic pe butonul „Editor multiplu”.
  2. Va apărea o fereastră în dreapta ecranului. Selectați datele pe care vreți să le deschideți pentru a deschide sau închide, apoi dați clic pe căsuța „Status cameră”.
  3. Selectați „Deschide camera” sau „Închide camera”, apoi dați clic pe „Salvează modificările” după ce terminați.
  • Puteți face editări multiple și pentru disponibilitate, restricții și prețuri.

De reținut: Pot exista mai multe motive pentru care camera/unitatea nu se poate rezerva pe Booking.com într-o anumită dată, cum ar fi:

  • Ați închis manual camera: veți vedea eticheta „Închis
  • Ați introdus valoarea „0” pentru numărul de camere la vânzare: veți vedea o etichetă roșie cu „Fără inventar
  • Ați vândut camerele pe care le-ați încărcat în calendar: veți vedea o etichetă cu „Epuizat
  • Nu ați încărcat niciun preț: veți vedea o etichetă cu „Fără preț
  • Toate planurile tarifare sunt închise sau inactive: veți vedea o etichetă cu „Tarif închis
  • Aveți o combinație între cauzele de mai sus: veți vedea o etichetă cu „Blocaje multiple

Opțiunea 2: Calendar în format lunar

Dacă folosiți Calendarul în format lunar, urmați acești pași:

 

  1. Autentificați-vă în extranet și dați clic pe tab-ul „Calendar și prețuri” sau „Tarife și disponibilitate”.
  2. Din partea din stânga, sus, dați clic pe camera sau unitatea pe care vreți să o actualizați.
  3. Din partea din dreapta, sus, alegeți datele dorite de la „Data de începere” la „Data de final”.
  4. Sub „Deschide sau închide pentru rezervări”, dați clic fie pe „Închide”, fie pe „Deschide”, apoi pe „Salvează” după ce ați terminat.
  • Dacă alegeți „Deschide”, câmpul devine verde și camera poate fi rezervată în perioada respectivă.
  • Dacă alegeți „Închide”, câmpul devine roșu și camera nu mai poate fi rezervată.