Cum configurați reactivarea automată a camerelor închise

Actualizat acum 2 zile | Lectură: 2 min
Salvați articol

Reactivarea automată a camerelor închise este o funcționalitate prestabilită a Booking.com care reactivează pentru închiriere camerele anulate, chiar dacă partenerul a eliminat disponibilitatea pentru acea dată.

În mod normal, aceasta îi ajută pe parteneri să ofere disponibilitate maximă fără a fi nevoiți să intre în sistem pentru a face actualizarea manual și garantează, de asemenea, un plus de vizibilitate pe Booking.com.

În cazul în care unitatea de cazare este încă afectată de restricțiile impuse de Coronavirus și doriți să renunțați la funcția de reactivare automată a camerelor închise, puteți face acest lucru urmând acești pași: 

  1. Autentificați-vă în extranet
  2. Dați clic pe tab-ul Tarife și disponibilitate
  3. Mergeți la simbolul Setări din colțul dreapta-sus al Calendarului
  4. Dați clic pe Reactivare automată
  5. Sub Setări calendar, dați clic pe Nu pentru a dezactiva funcția Reactivare automată

De reținut: În aprilie 2020, am luat decizia de a dezactiva temporar funcția de „reactivare automată a camerelor închise”, pentru a ne asigura că partenerii noștri de cazare pot respecta în continuare reglementările privind COVID-19 din țările lor. Începând cu luna august a anului 2020, vom activa din nou această funcționalitate pentru toate proprietățile care au avut-o activată anterior.

Ce credeți despre această pagină?

Traveller Review Awards

Aflați dacă vă numărați printre câștigătorii de anul acesta și descărcați noul kit de premiere complet digital.

Descărcați acum