Cum deschid sau închid o cameră?

Doriți să deschideți sau să închideți o cameră pentru câteva zile sau poate pentru termen mai lung?

În funcție de tipul proprietății dumneavoastră, una dintre următoarele opțiuni va fi disponibilă.

Dacă aveți un calendar cu format lunar, urmați acești pași:

  1. Dați clic pe ‘Prețuri și disponibilități’, apoi pe numele camerei respective.
  2. Dați clic pe o dată sau selectați datele de început și de sfârșit. Sub ‘Deschisă sau Închisă pentru rezervări’ dați clic pe ‘Închisă’ sau ‘Deschisă’.
  3. Dați clic pe ‘Salvează’ când ați terminat.

Dacă aveți un calendar cu format listă a camerelor, urmați acești pași:

  1. În tab-ul ‘Prețuri și disponibilitate’, dați clic pe 'Calendar'.
  2. Ca să deschideți sau să închideți date individuale, dați clic pe o anumită dată, ce va fi evidențiată în verde dacă este deschisă/se poate rezerva și în roșu dacă este închisă.
  3. Dacă dați clic pe o dată roșie (închisă), culoarea se schimbă în verde, ceea ce înseamnă cameră deschisă/se poate rezerva pentru acea dată. Dacă dați clic pe o dată verde (deschisă/se poate rezerva), culoarea se schimbă în roșu iar camera este închisă pentru data respectivă. Schimbările sunt salvate în mod automat de îndată ce culoarea se schimbă.
  4. Puteți alege să închideți complet o cameră sau să închideți doar o anumită categorie tarifară.

Ca să deschideți o cameră pentru perioade mai lungi, urmați pașii de mai jos:

  1. Dați clic pe ‘Editare’ lângă ‘Camere de vânzare’.
  2. Selectați un interval de timp și introduceți numărul de camere pe care doriți să le deschideți.
  3. Dați clic pe ‘Salvați modificările’ ca să adăugați disponibilitate pentru această perioadă.

Datele își schimbă culoarea în verde, ceea ce înseamnă că pentru acea perioadă camera este deschisă/se poate rezerva.

Ca să închideți o cameră pentru perioade mai lungi, urmați pașii de mai jos:

  1. Dați clic pe 'Editare' lângă ‘Camere de vânzare.
  2. Selectați un interval de timp și la numărul de camere de vânzare introduceți '0'.
  3. Dați clic pe 'Salvați modificările' ca să închideți disponibilitatea pentru această perioadă.

Datele își schimbă culoarea în roșu, ceea ce înseamnă că pentru acea perioadă camera este închisă și oaspeții nu o pot rezerva pe Booking.com.

Pont: Rețineți să încărcați prețuri pentru orice date deschise – în caz contrar, clienții nu vor vedea aceste camere pe Booking.com.