Cum pot opri rezervările pentru anumite date folosind Pulse?

Actualizat acum 3 weeks

Dacă nu doriți să primiți rezervări pentru anumite date, puteți închide o cameră cu câteva atingeri în Pulse. Trebuie doar să deschideți aplicația pe dispozitivul dvs. iOS sau Android și să urmați pașii de mai jos.

Important: Noul calendar va fi disponibil în aplicația Pulse în septembrie 2020. Unii parteneri au fost deja comutați, iar restul vor fi în curând. Mai jos veți găsi instrucțiuni pentru actualizarea disponibilității atât pentru versiunile vechi, cât și pentru cele noi.

Imagine
Old Pulse calendar

 

Calendarul vechi

 

Imagine
New Pulse calendar

 

Calendarul nou


Cuprins:

Calendarul vechi 

Calendarul nou


Calendarul vechi

Închideți o cameră pentru o anumită dată:

  1. Atingeți tab-ul Disponibilitate din partea de jos a ecranului.
  2. Selectați data pe care doriți să o actualizați.
  3. Derulați în jos până la categoria de cameră pe care doriți să o actualizați.
  4. În secțiunea dedicată statusului camerei, atingeți pentru ca tipul camerei dvs. să fie „Deschis” sau „Închis”.
  5. Modificările se salvează automat.

Închideți o cameră pentru mai multe date:

  1. Apăsați pe tab-ul Disponibilitate din partea de jos a ecranului.
  2. Apăsați pe „Editaţi mai multe date” sub calendar.
  3. Selectați intervalul de date pe care doriți să îl actualizați.
  4. Apăsați pe „Deschideți sau închideți camere” pentru a salva modificările.
  5. Selectați tipul de cameră pe care doriți să îl actualizați (sau alegeți mai întâi o proprietate, dacă aveți mai multe proprietăți în același cont).
  6. Apăsați pe butonul „Deschide” sau „Închide” din secțiunea statusul camerei, în funcție de ceea ce doriți să faceți.
  7. Apăsați pe „Salvează” (sau, pe dispozitivele Android: bifați pictograma din colțul dreapta sus).
  8. Modificările se salvează automat când apare bifa de culoare verde.

Calendarul nou

Închideți o cameră pentru o singură dată:

  1. Accesați aplicația Pulse de pe dispozitivul iOS sau Android.
  2. Mergeți la tab-ul Disponibilitate.
  3. Dacă aveți un tip de cameră, mergeți direct la pasul 6.

    Dacă aveți mai multe tipuri de camere, mergeți la pasul 5.

    Dacă aveți mai multe proprietăți, mergeți la pasul următor.

  4. Apăsați pe proprietatea pe care doriți să o gestionați.
  5. Dacă vizualizați datele într-un calendar, alegeți mai întâi tipul de cameră pe care doriți să-l gestionați, apăsând pe calendarul aferent acestuia. 

    Dacă vizualizați datele într-o listă,organizată în ordinea datei, derulați în jos până la data pe care doriți să o editați, apoi apăsați pe tipul de cameră pe care doriți să îl actualizați.

  6. Apăsați pe data pe care doriți să o actualizați.
  7. Derulați în jos pentru a vedea statusul camerei.
  8. Apăsați pe butonul „Deschide” sau „Închide” din secțiunea de status al camerei, în funcție de ceea ce doriți să faceți. 
  9. Când ați terminat:

    dacă sunteți pe un dispozitiv iOS, apăsați pe butonul „Salvează” din partea de jos a ecranului pentru a salva modificările. Dacă nu doriți să aplicați modificările, apăsați pe „Resetează”;

    dacă sunteți pe un dispozitiv Android, apăsați pe bifa din colțul din dreapta sus al ecranului pentru a salva modificările. Dacă nu doriți să aplicați modificările, apăsați pe săgeata din colțul din stânga sus al ecranului și apoi pe „Renunță”.


Închideți o cameră pentru mai multe date:

  1. Accesați aplicația Pulse de pe dispozitivul iOS sau Android.
  2. Mergeți la tab-ul Disponibilitate.
  3. Dacă aveți un tip de cameră, mergeți direct la pasul 6.

    Dacă aveți mai multe tipuri de camere, mergeți la pasul 5.

    Dacă aveți mai multe proprietăți, mergeți la pasul următor.

  4. Apăsați pe proprietatea pe care doriți să o gestionați.
  5. Dacă vizualizați datele într-un calendar, alegeți mai întâi tipul de cameră pe care doriți să-l gestionați, apăsând pe calendarul aferent acestuia.

    Dacă vizualizați datele într-o listă,organizată în ordinea datei, derulați în jos până la data pe care doriți să o editați, apoi apăsați pe tipul de cameră pe care doriți să îl actualizați.

  6. Apăsați pe „Editează mai multe date”.
  7. Selectați intervalul de date pentru care doriți să efectuați modificări.
  8. Apăsați pe „Deschideți sau închideți camere”.
  9. Apăsați pe butonul „Deschide” sau „Închide” din secțiunea de status al camerei, în funcție de ceea ce doriți să faceți.  
  10. Când ați terminat:

    dacă sunteți pe un dispozitiv iOS, apăsați pe butonul „Salvează” din partea de jos a ecranului sau, dacă nu doriți să aplicați modificările, apăsați pe „Resetează”;

    dacă sunteți pe un dispozitiv Android, apăsați pe bifa din colțul din dreapta sus al ecranului pentru a salva modificările. Dacă nu doriți să aplicați modificările, apăsați pe săgeata din colțul din stânga sus al ecranului, apoi pe „Renunță” sau pe săgeata „Resetează” din colțul din dreapta sus (lângă bifă).

     

Ce credeți despre această pagină?

Actualizat: Kitul de recuperare

Noi sfaturi și informații pentru a atrage cererea.

Aflați mai mult