Cum pot să șterg un tip de cameră sau o unitate care nu mai este disponibilă la vânzare?

Dacă ați făcut modificări la proprietatea dumneavoastră și (undele din) camerele/unitățile dumneavoastră nu mai sunt disponibile pentru a fi rezervate de oaspeți, le puteți șterge din oferta dumneavoastră pe Booking.com.

Scenariul 1: Nu aveți nicio rezervare pentru această cameră/unitate

  1. Dați clic pe tab-ul „Proprietate” din extranet și selectați „Detaliile camerei/Configurație proprietate”.
  2. Selectați camera/unitatea pe care doriți să o eliminați și apoi dați clic pe „Șterge”.

Scenariul 2: Aveți rezervări pentru această cameră/unitate

În acest caz, nu puteți șterge camera/unitatea în această etapă, dar totuși va trebui să faceți modificări în „Tarife și disponibilitate”.

  1. Dați clic pe tab-ul „Tarife și disponibilitate din extranet și selectați „Calendar”.
  2. Puteți să închideți camera/unitatea dând click pe „Editare multiplă” de sub numele tipului de cameră/unității. În partea dreaptă va apărea un panou.
  3. Selectați o perioadă pentru care doriți să închideți camera/unitatea. Apoi dați clic pe „Status cameră” și selectați „Deschidere/închidere cameră’. După ce dați clic pe „Salvează modificările”, camera/unitatea dumneavoastră va fi închisă și câmpurile se vor colora în roșu. Camera/unitatea nu va mai fi disponibilă pentru vânzare.
  4. După ce ultima dintre rezervările dumneavoastră a fost onorată, urmați pașii din Scenariu 1 pentru a șterge camera/unitatea permanent.

Notă: Dacă aveți o rezervare pentru o cameră/unitate și aveți nevoie să fie eliminată imediat, trebuie să onorați rezervarea și să cazați oaspeții într-o cameră/unitate de aceeași categorie/standard. Acest lucru va rezulta într-o experiență pozitivă pentru oaspeți și de obicei va avea ca rezultat o evaluare mai bună.