Cum se blochează date în calendar

Actualizat acum 1 lună
Salvați articol

Pe parcursul anului pot exista date în care nu doriți să primiți rezervări pentru o anumită cameră sau unitate. Puteți evita cu ușurință aceste rezervări, blocând datele din calendar, fie în extranet, fie în aplicația Pulse. Verificați care dintre capturile de ecran de mai jos coincide cu ceea ce vedeți în extranet sau în aplicația Pulse, apoi urmați pașii corespunzători.


Ce conține acest articol

Cum se blochează date din extranet

Cum se blochează date din aplicația Pulse


Cum se blochează date din extranet


Calendar în format listă

Dacă vizualizați calendarul în format listă, puteți bloca date individuale urmând acești pași:

  1. Autentificați-vă în extranet și dați clic fie pe Calendar și prețuri, fie pe Tarife și disponibilitate, iar apoi pe Calendar
  2. Pentru a bloca date individuale, dați clic pe Status cameră pentru o dată deschisă / rezervabilă (evidențiat cu verde) și apoi dați clic pe butonul Închideți
  3. Pentru a închide un anumit plan tarifar pentru camera respectivă, dați clic pe rândul cu planuri tarifare pentru a vedea toate planurile tarifare, apoi dați clic pe 
  4. După ce dați clic pe Salvați, data va fi evidențiată cu roșu - data este acum blocată și nu va primi rezervări

Urmați acești pași pentru a bloca perioade mai lungi de timp în formatul listă:

  1. Dați clic pe Editor multiplu
  2. Pe panoul care apare, selectați datele de început și sfârșit pentru perioada pe care doriți să o blocați
  3. Utilizați căsuțele pentru a selecta zilele din săptămână pe care doriți să le blocați 
  4. Dați clic pe Status cameră și apoi pe butonul Închideți camera
  5. Dați clic pe Salvați modificările pentru a confirma datele blocate

Calendar în format lunar

Dacă vizualizați calendarul în format lunar, puteți bloca date urmând acești pași:

  1. Autentificați-vă în extranet și dați clic fie pe Calendar și prețuri, fie pe Tarife și disponibilitate, iar apoi pe Calendar
  2. Selectați tipul de cameră sau unitate pe care doriți să îl blocați din lista derulantă
  3. Selectați datele de început și sfârșit pentru perioada pe care doriți să o blocați, fie în panoul din partea dreaptă a ecranului, fie direct în calendar
  4. Dați clic pe butonul Închis pentru a bloca acele date
  5. După ce dați clic pe Salvați, datele vor fi evidențiate cu roșu - ceea ce înseamnă că sunt blocate și nu vor primi rezervări

Sfat: Pentru a vedea o prezentare generală a disponibilității pe termen lung a proprietății dvs., comutați calendarul în „Format anual”.


Cum se blochează date din aplicația Pulse

Puteți bloca date din calendar și folosind aplicația Pulse, disponibilă pentru dispozitivele iOS și Android. După ce ați descărcat Pulse, verificați care dintre calendarele de mai jos se potrivește cu calendarul din aplicație, apoi urmați pașii corespunzători.

 

Imagine
Old Pulse calendar

 

Calendarul vechi

 

Imagine
New Pulse calendar

 

Calendarul nou


Calendarul vechi

Urmați acești pași pentru a închide o cameră pentru o anumită dată:

  1. Deschideți aplicația Pulse și atingeți Disponibilitate
  2. Selectați data pe care doriți să o blocați
  3. Derulați în jos la categoria de cameră pe care doriți să o blocați, apoi schimbați statusul camerei din Deschis în Închis
  4. Atingeți Închis în secțiunea dedicată statusului camerei
  5. Modificările dvs. se salvează automat - camera este acum blocată pentru acea dată

Urmați acești pași pentru a închide o cameră pentru mai multe date:

  1. Deschideți aplicația Pulse și atingeți Disponibilitate
  2. Apăsați pe „Editați mai multe date” sub calendar
  3. Selectați perioada pe care doriți să o blocați
  4. Apăsați pe Deschideți sau închideți camere pentru a salva modificările
  5. Selectați proprietatea pe care doriți să o actualizați, dacă aveți mai multe proprietăți asociate aceluiași cont, apoi alegeți tipul de cameră
  6. Atingeți Închis în secțiunea dedicată statusului camerei
  7. Atingeți Salvați dacă sunteți pe un dispozitiv iOS sau apăsați pe bifa din colțul din dreapta sus al ecranului, dacă sunteți pe un dispozitiv Android
  8. Odată ce apare bifa verde, modificările dvs. au fost salvate

 


Calendarul nou

Urmați acești pași pentru a închide o cameră pentru o anumită dată:

  1. Deschideți aplicația Pulse și atingeți Disponibilitate
  2. Dacă aveți un tip de cameră, mergeți direct la pasul 6
    • Dacă aveți mai multe tipuri de camere, mergeți la pasul 5
    • Dacă aveți mai multe proprietăți, mergeți la pasul următor
  3. Apăsați pe proprietatea pe care doriți să o actualizați
  4. Dacă vizualizați datele într-un calendar, alegeți mai întâi tipul de cameră pe care doriți să-l actualizați, apăsând pe calendarul aferent acelui tip de camerăDacă vizualizați datele într-o listă, derulați în jos până la data în cauză și apoi apăsați pe tipul de cameră pe care doriți să îl actualizați
  5. Apăsați pe data pe care doriți să o actualizați
  6. Derulați în jos până la statusul camerei și atingeți Închideți
  7. Atingeți Salvați dacă sunteți pe un dispozitiv iOS sau atingeți bifa din colțul dreapta-sus al ecranului, dacă sunteți pe un dispozitiv Android (dacă doriți să renunțați la modificări, atingeți Renunțați pe iOS sau pe săgeata din partea din colțul stânga-sus al ecranului și apoi pe Renunțați, dacă sunteți pe un dispozitiv Android)

Urmați acești pași pentru a închide o cameră pentru mai multe date:

  1. Deschideți aplicația Pulse și atingeți Disponibilitate
  2. Dacă aveți un tip de cameră, mergeți direct la pasul 6
    • Dacă aveți mai multe tipuri de cameră, mergeți la pasul 5
    • Dacă aveți mai multe proprietăți, mergeți la pasul următor
  3. Apăsați pe proprietatea pe care doriți să o actualizați
  4. Dacă vizualizați datele într-un calendar, alegeți mai întâi tipul de cameră pe care doriți să-l actualizați, apăsând pe calendarul aferent acelui tip de camerăDacă vizualizați datele într-o listă, derulați în jos până la data în cauză și apoi apăsați pe tipul de cameră pe care doriți să îl actualizați
  5. Atingeți Editați mai multe date, apoi selectați perioada pe care doriți să o blocați
  6. Apăsați pe Deschideți sau închideți camere și apoi pe Închideți în secțiunea dedicată statusului camerei
  7. Atingeți Salvați dacă sunteți pe un dispozitiv iOS sau atingeți bifa din colțul dreapta-sus al ecranului, dacă sunteți pe un dispozitiv Android (dacă doriți să renunțați la modificări, atingeți Renunțați pe iOS sau pe săgeata din partea din colțul stânga-sus al ecranului și apoi pe Renunțați, dacă sunteți pe un dispozitiv Android)

Ce credeți despre această pagină?

Click. Magazine se extinde la nivel mondial

Descoperiți cele mai noi inovații Booking.com, precum și informații și cunoștințe din domeniu - acum disponibile în 30 de limbi.

Citiți cele mai recente actualizări