Cum setez reactivarea automată a camerelor închise?

Actualizat acum 4 luni | Lectură: 2 min
Salvați articol

IMPORTANT: În aprilie 2020, am luat decizia de a dezactiva temporar funcția de „reactivare automată a camerelor închise”, pentru a ne asigura că partenerii noștri de cazare pot respecta în continuare reglementările privind COVID-19 din țările lor. Începând cu luna august a anului 2020, vom activa din nou această funcționalitate pentru toate proprietățile care au avut-o activată anterior.

Ce este „reactivarea automată a camerelor închise”?

Reactivarea automată a camerelor închise este o funcționalitate prestabilită a Booking.com care reactivează pentru închiriere camerele anulate, chiar dacă partenerul a eliminat disponibilitatea pentru acea dată.

În mod normal, aceasta îi ajută pe parteneri să ofere disponibilitate maximă fără a fi nevoiți să intre în sistem pentru a face actualizarea manual și garantează, de asemenea, un plus de vizibilitate pe Booking.com.

În cazul în care unitatea de cazare este încă afectată de restricțiile Coronavirus și doriți să renunțați la funcția „reactivare automată a camerelor închise”, puteți face acest lucru urmând acești pași: 

  1. Autentificați-vă în extranet
  2. Dați clic pe tab-ul „Tarife și disponibilitate
  3. Mergeți la simbolul Setări din colțul dreapta-sus al Calendarului
  4. Dați clic pe „Reactivare automată
  5. Sub „Setări calendar”, dați clic pe „Nu” pentru a dezactiva funcția Reactivare automată

Mergeți la extranet acum

Ce credeți despre această pagină?

Profilul dvs. de pe Partner Hub a fost actualizat

Știați că acum vă puteți crea propria bibliotecă de conținut? Conectați-vă la Hub și începeți să salvați conținut pentru momentul în care veți avea nevoie de el.

Sign in to view profile