Genius business

Atrageți oaspeți de afaceri de încredere, care cheltuiesc mult

Oaspeții de afaceri sunt extrem de valoroși pentru proprietatea dumneavoastră. Este mai puțin probabil să anuleze, mai probabil că vor rezerva din nou și călătoresc în extra-sezon. Atragerea oaspeților de afaceri este un mod excelent de a vă ocupa proprietatea pe tot parcursul anului.

Genius business este modalitatea perfectă pentru atragerea acestui segment profitabil de turiști. Genius business merge mână în mână cu programul Genius și le oferă turiștilor de afaceri o reducere suplimentară de 5%, peste reducerea Genius de 10% de care beneficiază deja.

Trebuie să fiți membru al programului Genius pentru a oferi un discount Genius Business.

1 din 5 persoane care rezervă pe Booking.com este un turist de afaceri*
Este cu 50% mai puțin probabil ca turiștii de afaceri să anuleze*
Există cu 60% mai multe șanse ca un turist de afaceri să facă o nouă rezervare la proprietatea dumneavoastră*
*Sursă: Booking.com. Trebuie să fiți membru al programului Genius pentru a fi eligibil pentru Genius Business și a accesa această pagină.

O bază de oaspeți diversificată care poate aduce mai multe rezervări pe tot parcursul anului

Turiștii care călătoresc de plăcere pot oferi un impuls suplimentar în sezonul de vârf

Turiștii de afaceri pot asigura un venit constant (rezervă în extra-sezon, este mai puțin probabil să anuleze)

Imagine
GB RO

Ce beneficii comerciale vă oferă Genius?

Ieșiți în evidență atunci când aveți cea mai mare nevoie să fiți observați de oaspeți

Turiștii de afaceri călătoresc în extra-sezon și în zilele lucrătoare

Atrageți turiști de încredere

Datele arată că este mai puțin probabil ca oaspeții care călătoresc în interes de afaceri să anuleze și mai probabil că se vor întoarce la proprietatea dumneavoastră în viitor

Venituri mai mari

Este un fapt dovedit că turiștii de afaceri cheltuiesc mai mult pentru facilitățile de la proprietate

Cifrele vorbesc de la sine

 

“Studiile noastre au arătat că partenerii care oferă reduceri pentru turiștii de afaceri au înregistrat, în medie o creștere de 11% a numărului total al rezervărilor."

 

Dustin Robinson

Product Marketing Manager la Departamentul Business Travel din cadrul Booking.com

Cum funcționează Genius business

 

  • Oferiți o reducere suplimentară de 5%, peste reducerea Genius de 10% (reducere totală de 15%).

  • Selectați căror camere din cadrul proprietății doriți să le aplicați reducerea Genius business.

  • Bucurați-vă de beneficiile găzduirii unor turiști care călătoresc frecvent.

  • Poate fi dezactivat oricând. Utilizați-l oricând vă ajută afacerea mai mult.

Activați Genius business acum 

 

*Trebuie să fiți membru al programului Genius pentru a fi eligibil pentru Genius Business și a accesa această pagină.

Imagine
Solutions page_geniusbusiness

Urmăriți webinar-ul nostru despre bleisure

Pentru sugestii despre cum puteți atrage turiști care călătoresc în interes de afaceri și de plăcere.