Predstavljamo program „Održivo putovanje“

Naš novi način da odamo priznanje partnerima za uložene napore na putu ka održivosti i istaknemo njihove objekte putnicima – sa ciljem stvaranja bolje budućnosti.

Saznajte više

„Traveller Review Awards“ nagrade za 2021: Često postavljana pitanja i sve potrebne informacije

Ažurirano pre 11 mes. | Čitanje: 8 min.
Sačuvaj

Odeljci ovog članka:

Šta su „Traveller Review Awards“ nagrade?

Da li ispunjavam uslove za osvajanje nagrade?

Kako se računa moja ocena za nagradu?

Šta treba da preduzmem ako mislim da je moja ocena za nagradu pogrešna?

Kada ću dobiti „Traveller Review Award“ nagradni paket?

Zašto su nagrade ove godine isključivo u digitalnom obliku?

Da li mogu da izmenim podatke o objektu nakon osvajanja „Traveller Review Award“ nagrade?

Zašto se nagrade više ne zovu „Guest Review Awards“?

Zašto je reč „Traveller“ napisana sa dva slova „L“?


Šta su „Traveller Review Awards“ nagrade?

„Traveller Review Awards“ nagrade su deo godišnjeg programa u okviru kog se zahvaljujemo svojim partnerima na izuzetnom gostoprimstvu (što je utvrđeno na osnovu ocena koje su putnici dali nakon svog boravka ili iskustva).

U januaru 2021. ćemo organizovati dodelu „Traveller Review Awards“ nagrada za 2021, što je ujedno i deveto izdanje ovih nagrada. Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je, prvi put ikada, milion naših partnera osvojilo nagradu.

Da li ispunjavam uslove za osvajanje nagrade?

Da biste osvojili „Traveller Review Award“ nagradu za 2021, potrebno je da 1. decembra 2020. imate sledeće:

  • Prosečnu ocenu gostiju između 8 i 10 (pogledajte u nastavku kako se ova ocena izračunava)
  • Najmanje tri recenzije koje su napisali Booking.com putnici

Kako se računa moja ocena za nagradu?

Vaša ocena gostiju za „Traveller Review Award“ nagradu za 2021. je zasnovana na prosečnoj oceni svih recenzija gostiju koje su objavljene na našem veb sajtu i u aplikaciji od 1. avgusta 2018. do 30. novembra 2020. godine.

Da bismo izvršili ovaj proračun, uzeli smo u obzir ocene gostiju koje ste imali 1. decembra 2020. godine. To znači da ukoliko ste proverili svoju ocenu nekog drugog dana, postoji mogućnost da je bila nešto viša ili niža od ocene na osnovu koje smo utvrdili da li ste dobitnik „Traveller Review Award“ nagrade za 2021.

U avgustu 2019. smo uveli novi sistem za recenzije gostiju, a u avgustu 2020. godine smo ga dodatno izmenili. Vašu prosečnu ocenu gostiju za „Traveller Review Award“ nagradu za 2021. smo izračunali na osnovu recenzija koje ste primili putem starog i novog sistema.

Šta treba da preduzmem ako mislim da je moja ocena za nagradu pogrešna?

Molimo vas da pročitate gorenavedene informacije o uslovima koje treba da ispunite i načinu na koji izračunavamo vašu ocenu za nagradu. Ukoliko se i dalje ne slažete sa ocenom koja je navedena na vašoj digitalnoj nagradi ili činjenicom da niste osvojili nagradu, stupite u kontakt sa nama kako bismo to proverili.

Kada ću dobiti „Traveller Review Award“ nagradni paket?

Ove godine su nagrade isključivo u digitalnom obliku, što znači da više nećete morati da čekate da vam nagrada stigne poštom. Ukoliko ste dobitnik nagrade, obavestićemo vas putem e-poruke u januaru 2021. godine i navešćemo link putem koga možete preuzeti svoj nagradni paket u digitalnom obliku na platformi Partner Hub.

Vaš nagradni paket u potpuno digitalnom obliku sadrži pismo našeg glavnog izvršnog direktora, digitalnu nagradu pogodnu za deljenje, dve verzije nagrade koje možete odštampati i izložiti u objektu, digitalnu nalepnicu i savete o tome kako da podelite vesti o svom postignuću.

Svoj nagradni paket u potpuno digitalnom obliku možete preuzeti do 30. novembra 2021. godine.

Zašto su nagrade ove godine isključivo u digitalnom obliku?

Rekli ste nam da vam je ekološka održivost važna, pa smo zato odlučili da „Traveller Review Awards“ nagrade za 2021. budu isključivo u digitalnom obliku. Drago nam je što na taj način izbegavamo stvaranje karbonskog otiska koji bi nastao usled proizvodnje i slanja više od milion fizičkih nagradnih paketa širom sveta.

Da li mogu da izmenim podatke o objektu nakon osvajanja „Traveller Review Award“ nagrade?

Ako ste osvojili „Traveller Review Award“ nagradu za 2021, naziv objekta koji će biti naveden na nagradi je onaj pod kojim je 1. decembra 2020. godine zavedeno da je registrovan na našem veb sajtu. Tog dana smo izračunali vašu prosečnu ocenu gostiju i izabrali ovogodišnje dobitnike, tako da nije moguća izmena podataka o objektu nakon tog datuma.

Zašto se nagrade više ne zovu „Guest Review Awards“?

Na nov naziv „Traveller Review Awards“ smo prešli 2020. godine, kada smo počeli da delimo nagrade da bismo odali priznanje za dostignuća ne samo smeštajnih partnera, već i onih koji pružaju usluge prevoza. Budući da partneri koji pružaju usluge prevoza imaju korisnike i putnike, ali ne i goste, novi naziv bolje odražava sve koji su uključeni.

 Zašto je reč „Traveller“ napisana sa dva slova „L“? 

Britanski engleski je standardni jezik koji koristimo za svu komunikaciju sa partnerima i putnicima pre nego što je prevedemo na 43 druga lokalna jezika. Iz tog razloga smo koristili britanski engleski kada smo 2020. godine preimenovali nagrade u „Traveller Review Awards“, a na tom jeziku se reč „traveller“ piše sa dva „L“.

Da li je ovaj članak koristan?