Predstavljamo vam Booking.com nagrade “Traveller Review Awards” 2020.

Updated pre 8 mes.

Cilj i misija programa “Traveller Review Awards”

Partneri koji ispunjavaju uslove za osvajanje nagrade

Kako se ocena računa

Kada ćete dobiti “Traveller Review Awards” nagradni paket

Da li mogu da izmenim naziv objekta ili adresu za dostavu nagrade “Traveller Review Awards”?

Zašto se nagrada sada zove “Traveller Review Awards”, a ne “Guest Review Awards”?

Zašto je “Traveller” napisano sa dva slova “l”?

Zašto je nagrada za 2020, a ne za 2019. godinu?

 

Cilj i misija programa "Traveller Review Awards" 

Booking.com nagrada “Traveller Review Awards” je godišnji program u okviru kog se zahvaljujemo partnerima koji su korisnicima ponudili izuzetno gostoprimstvo (što je vidljivo na osnovu ocena koje su korisnici dali nakon svog boravka ili iskustva).

U januaru 2020. godine ćemo započeti osmi deo programa – “Traveller Review Awards” 2020.

Partneri koji ispunjavaju uslove za osvajanje nagrade 

Kako bi osvojili “Traveller Review Awards” nagradu za 2020. godinu, objekti moraju da ispune sledeće kriterijume do 1. novembra 2019:

- Treba da imaju ocenu gostiju između 8 i 10 (pogledajte u nastavku kako se ocena računa).

- Ocena gostiju mora biti izračunata na osnovu najmanje pet recenzija Booking.com gostiju.

Kako se ocena računa 

Ocena gostiju za nagradu u 2020. godini se zasniva na prosečnoj oceni svih recenzija gostiju koje su objavljene na Booking.com veb sajtu i aplikaciji u periodu od 30. oktobra 2017. do 30. oktobra 2019. godine. Podatke za ovaj period smo prikupili 1. novembra 2019. godine. Ukoliko ste proverili svoju ocenu na Booking.com veb sajtu ili u aplikaciji 1. novembra 2019. godine, postoji mogućnost da je bila malo viša ili niža nego ona navedena u okviru vaše nagrade “Traveller Review Awards” 2020. 

U avgustu 2019. godine, uveli smo novi sistem za recenzije gostiju. Recenzije napisane u okviru prethodnog i novog sistema su uzete u obzir prilikom računanja ocene za nagradu “Traveller Review Awards”.

Kada ćete dobiti nagradni paket "Traveller Review Awards" 

Ukoliko ispunjavate uslove za osvajanje nagrade, trebalo bi da dobijete svoj “Traveller Review Awards” nagradni paket u januaru 2020. On će sadržati pismo, priznanje i nalepnicu za prozor.

Napomena: ne možete da zatražite više “Traveller Review Awards” nagradnih paketa.

Da li mogu da izmenim naziv objekta ili adresu za dostavu svoje nagrade "Traveller Review Awards"? 

Naziv objekta i adresa dostave se ne mogu izmeniti nakon 1. novembra 2019. godine, jer se tada računa prosečna ocena i biraju partneri koji su osvojili nagradu.

Zašto se nagrada sada zove "Traveller Review Awards", a ne "Guest Review Awards"? 

Naziv “Guest Review Awards” je izmenjen u “Traveller Review Awards”, jer po prvi put želimo da se zahvalimo svim partnerima, a ne samo onima koji izdaju smeštaj. Ove godine ćemo odati priznanje i partnerima koji pružaju usluge prevoza. Oni su takođe dobili izuzetne ocene, iako nemaju goste. Međutim, osim toga što se naziv izmenio, sve što vam se dopadalo u vezi sa programom ostaje isto.

Zašto je “Traveller” napisano sa dva slova "l"? 

Odlučili smo da koristimo britanski engleski prilikom izmene naziva nagrade. U britanskom engleskom “Traveller” se piše sa dva slova “l”.

Zašto je nagrada za 2020, a ne za 2019. godinu? 

Uzeli smo u obzir komentare da bi partneri želeli da ove nagrade budu relevantnije za period u kom će biti istaknute. Vaša nagrada će biti istaknuta tokom 2020. godine i stoga smo izmenili godinu u skladu sa tim.

Kako vam se čini ova stranica?