Booking.coms Traveller Review Awards 2020

Updated för 9 månader sen

Syfte

Kriterier

Så beräknas betyget

Tidslinje

Kan jag ändra boendenamn eller adress för mitt Traveller Review Award?

Varför heter priset numera Traveller Review Awards istället för Guest Review Awards?

Varför stavas “Traveller” med två "l"?

Varför är priset för 2020 och inte 2019?

 

Avdelningar:

Syfte

Booking.coms Traveller Review Awards är ett årligt pris som uppmärksammar våra bästa samarbetspartners, utefter betygen som resenärerna har gett efter genomförd vistelse eller upplevelse. 

I januari 2020 delas Traveller Review Awards ut för åttonde gången.

Kriterier

För att vara med och vinna Traveller Review Awards 2020 behöver boendena uppfylla följande kriterier den 1 november 2019:

– Ha ett gästbetyg mellan 8 och 10 (se nedanför hur gästbetyget beräknas) 

– Ha minst 5 recensioner från Booking.com-gäster 

Så beräknas betyget

Inför prisutdelningen 2020 kommer gästbetyget beräknas utifrån alla recensioner som har publicerats på Booking.coms webbplats och app mellan den 30 oktober 2017 och 30 oktober 2019. Vi hämtar dessa uppgifter den 1 november 2019. Därmed kan betyget på ditt Traveller Review Award 2020 variera från det betyg du själv ser online, även om du kontrollerade ditt betyg den 1 november 2019.

I augusti 2019 lanserade vi ett nytt recensionssystem. Både recensioner från det gamla systemet och det nya systemet ingår i beräkningen för att utse vinnarna i Traveller Review Awards.

Tidslinje

Om du uppfyller kriterierna kommer du få ditt Traveller Review Awards-paket i januari 2020. Det kommer innehålla ett brev, ett certifikat och ett klistermärke.

Observera: Det går inte att begära flera Traveller Review Awards-paket.

Kan jag ändra boendenamn eller adress för mitt Traveller Review Award? 

Boendenamnet och adressen kan inte ändras efter den 1 november 2019, vilket är datumet då gästbetyget beräknas och vinnarna utses.

Varför heter priset numera Traveller Review Awards istället för Guest Review Awards? 

Guest Review Awards har bytt namn till Traveller Review Awards för att även uppmärksamma andra samarbetspartners med enastående betyg. Nytt för detta år är vi hyllar våra transportpartners, som inte har gäster. Namnändringen till trots är allt i övrigt detsamma.

Varför stavas “Traveller” med två "l"? 

Vi använder brittisk engelsk stavning, och i brittisk engelska stavas "traveller" med två "l". 

Varför är priset för 2020 och inte 2019? 

Vi har fått feedback från partners som ville att priset skulle framstå mer aktuellt för den period som det kommer visas upp. Ditt pris kommer visas upp under 2020, så vi justerar årtalet i enlighet med det.

 

Vad tycker du om den här sidan?