Traveller Review Awards 2021: Vanliga frågor och allt annat du behöver veta

Updated för 2 weeks sen | Lästid: 8 min
Spara artikel

Artikelns innehåll

Vad är Traveller Review Awards?

Är jag behörig för utmärkelsen?

Hur beräknas mitt gästbetyg för utmärkelsen?

Vad gör jag om jag tycker att mitt gästbetyg är felaktigt?

När får jag mitt Traveller Review Award-paket?

Varför är utmärkelsen helt digital i år?

Kan jag ändra mina boendeuppgifter för min Traveller Review Award-utmärkelse?

Varför heter det inte längre Guest Review Awards?

Varför stavas "traveller" med två "l"?


Vad är Traveller Review Awards?

Traveller Review Awards är en del av ett årligt initiativ som är framtaget för att hylla våra partners för deras exceptionella gästfrihet, något som speglas av gästbetygen som resenärerna lämnar efter sina vistelser.

I januari 2021 lanserar vi den nionde upplagan av Traveller Review Awards – och vi är glada över att kunna meddela att det för första gången är över en miljon av våra partners som har blivit tilldelade detta pris.

Är jag behörig för utmärkelsen?

För att bli tilldelad en Traveller Review Award 2021 måste du den 1 december 2020 ha haft:

  • Ett genomsnittligt gästbetyg mellan 8 och 10 (se nedan för att ta reda på hur gästbetyget beräknas)
  • Minst tre recensioner från Booking.com-resenärer

Hur beräknas mitt gästbetyg för utmärkelsen?

Ditt gästbetyg för Traveller Review Awards 2021 är baserat på genomsnittsbetyget för alla dina gästrecensioner som publicerades på vår webbplats och app mellan 1 augusti 2018 och 30 november 2020.

För att göra denna beräkning använde vi dina gästbetyg från den 1 december 2020. Det betyder att om du kollade dina gästbetyg på ett annat datum kan det ha varit något högre eller lägre än det vi har använt för att avgöra om du blir tilldelad utmärkelsen Traveller Review Award 2021.

Vi införde ett nytt gästbetygssystem i augusti 2019 och vi gjorde ytterligare ändringar i augusti 2020. Vi har beräknat ditt gästbetyg för Traveller Review Awards 2021 baserat på recensioner du fått i både det gamla och det nya systemet.

Vad gör jag om jag tycker att mitt gästbetyg är felaktigt?

Se till att du har läst informationen ovan om behörighetskriterierna och hur vi beräknar ditt gästbetyg. Om du fortfarande inte håller med om betyget på din digitala utmärkelse, eller om du inte blev tilldelad någon utmärkelse, kan du kontakta oss så att vi kan undersöka detta åt dig.

När får jag mitt Traveller Review Award-paket?

Årets utmärkelser är helt digitala, vilket innebär att du inte längre behöver vänta på att få utmärkelsen med posten. Om du har fått en utmärkelse kommer vi att meddela dig via mejl under januari 2021 och vi kommer att skicka med en länk som du kan använda för att ladda ner ditt digitala paket i Partner Hub.

Ditt helt digitala paket innehåller ett brev från vår vd, en delbar digital utmärkelse, två utskrivbara utmärkelser som du kan visa upp på ditt boende, ett digitalt klistermärke och tips om hur du delar nyheten om din utmärkelse.

Du kan ladda ner ditt digitala paket fram till den 30 november 2021.

Varför är utmärkelsen helt digital i år?

Våra partners har framhållit vikten av hållbarhet, och det är bland annat därför vi har valt att göra Traveller Review Awards 2021 helt digitalt. Vi är glada över att detta gör att vi undviker den typ av koldioxidavtryck som generas i samband med att producera och skicka ut mer än en miljon fysiska utmärkelser världen över.

Kan jag ändra mina boendeuppgifter för min Traveller Review Award-utmärkelse?

Om du blir tilldelad en Traveller Review Award 2021 är det boendenamnet som var registrerat hos oss den 1 december 2020 som kommer att visas på din utmärkelse. Det var då vi beräknade ditt genomsnittliga gästbetyg och utsåg årets vinnare. Därmed är det inte möjligt att ändra boendeuppgifter efter detta datum.

Varför heter det inte längre Guest Review Awards?

Vi bytte till det nya namnet Traveller Review Awards under 2020, när vi började använda utmärkelsen för att hylla både våra boendepartners och våra transportpartners. Eftersom transportpartners har kunder och passagerare istället för gäster så återspeglar det nya namnet alla inblandade på ett bättre sätt.

 Varför stavas "traveller" med två "l"? 

Brittisk engelska är standardspråket vi använder för all vår kommunikation med partners och resenärer innan innehållet översätts till upp till 43 andra språk. Därför använde vi brittisk engelska när vi döpte om Traveller Review Awards under 2020 – och på brittisk engelska stavas ordet "traveller" med två "l".

Vad tycker du om den här sidan?