Så gör du inställningar för automatisk påfyllning av stängda rum och boendeenheter

Uppdaterad för 4 veckor sen | Lästid: 1 min
Spara

När en bokning avbokas gör funktionen för automatisk påfyllning att avbokade rum eller boendeenheter automatiskt blir tillgängliga för bokning av andra gäster igen. Detta gör att ditt boende får maximal tillgänglighet och synlighet utan att du behöver göra ändringar manuellt på extranätet.

Funktionen för automatisk påfyllning är inte tillgänglig om du redan har fyllt på de stängda rummen, eller om du senast slutförde den automatiska påfyllningen för mer än 60 dagar sedan.

 

När en ny partner registrerar sig hos oss aktiverar vi funktionen för automatisk påfyllning som standard. Gör så här om du vill aktivera eller inaktivera funktionen:

  1. Logga in på extranätet.
  2. Klicka på Priser & Tillgänglighet eller Kalender & priser och sedan på Kalender.
  3. Klicka på symbolen för inställningar (tre vertikala punkter) eller Inställningar för tillgänglighet.
  4. Klicka på Automatisk påfyllning av stängda rum.
  5. Under Kalenderinställningar klickar du på Ja eller Nej beroende på om du vill aktivera eller inaktivera funktionen för automatisk påfyllning.

Var den här artikeln till hjälp?