Hur fungerar automatisk påfyllning av stängda rum?

Updated för 2 månader sen

OBSERVERA: I april 2020 beslutade oss för att tillfälligt inaktivera verktyget "automatisk påfyllning av stängda rum" för att säkerställa att våra boendepartners skulle kunna följa de lokala riktlinjerna som införts med anledning av covid-19. I augusti 2020 återaktiveras den här funktionen för alla boenden som hade den aktiverad tidigare.

Vad är "automatisk påfyllning av stängda rum"?

Automatisk påfyllning av stängda rum är Booking.coms förvalda funktion som gör att avbokade rum går ut till försäljning igen – även om partnern har tagit bort tillgängligheten för det aktuella datumet.

Vanligtvis hjälper det här våra partners att kunna erbjuda så mycket tillgänglighet som möjligt, utan att behöva gå in i systemet och ladda tillgänglighet manuellt. Detta bidrar också till ökad synlighet på Booking.com.

Om ditt boende fortfarande påverkas av särskilda restriktioner med anledning av coronaviruset och om du därför inte vill använda funktionen "Automatisk påfyllning av stängda rum" så kan du inaktivera funktionen genom att följa dessa steg: 

  1. Logga in på extranätet
  2. Klicka på fliken "Priser & Tillgänglighet"
  3. Gå till det lilla kugghjulet längst upp till höger i kalendern
  4. Klicka på "Automatisk påfyllning"
  5. Under ”Kalenderinställningar” klickar du på ”Nej” för att stänga av den automatiska påfyllnadsfunktionen

Gå till extranätet nu

Vad tycker du om den här sidan?

Uppdaterad: Återhämtningsplan

Nya råd och tips om hur du kan möta efterfrågan.

Läs mer