Hur gör jag för att inte ta emot bokningar på vissa datum med Pulse?

Updated för 1 månad sen

Om du inte vill ta emot bokningar på vissa datum kan du stänga ett rum med några enkla tryck i Pulse-appen. Öppna appen på din iOS- eller Android-enhet och följ stegen nedan.

Observera: Den nya kalendern kommer att finnas tillgänglig i Pulse-appen i september 2020. Vissa partners har redan förts över till den nya kalendern, och resterande kommer att föras över inom kort. Här nedanför hittar du instruktioner för hur man uppdaterar tillgängligheten för både den nya och den gamla versionen.

Image
Old Pulse calendar

 

Gamla kalendern

 

Image
New Pulse calendar

 

Nya kalendern


Innehåll:

Gamla kalendern 

Nya kalendern


Gamla kalendern

Så här stänger du ett rum på ett specifikt datum:

  1. Tryck på fliken "Tillgänglighet" längst ner på skärmen.
  2. Välj det datum du vill uppdatera.
  3. Skrolla ner till den rumskategori som du vill uppdatera.
  4. I fältet "Rummets status" väljer du om rummet ska vara "Öppet" eller "Stängt".
  5. Ändringarna sparas automatiskt.

Så här gör du för att stänga ett rum för flera datum samtidigt:

  1. Tryck på fliken "Tillgänglighet" längst ner på skärmen.
  2. Tryck på "Ändra flera datum" under kalendern.
  3. Välj det datumintervall som du vill uppdatera.
  4. Tryck på "Öppna eller stäng rum" för att spara ändringarna.
  5. Välj den rumstyp som du vill uppdatera (eller välj först ett boende om du har flera på samma konto).
  6. Tryck antingen på "Öppet" eller "Stängt" beroende på vilken status du vill aktivera.
  7. Tryck på "Spara" (eller på bocken i det övre högra hörnet om du använder en Android-enhet).
  8. Ändringarna sparas automatiskt när den gröna bockikonen visas.

Nya kalendern

Så här stänger du ett rum på ett specifikt datum:

  1. Öppna Pulse-appen på din iOS- eller Android-enhet.
  2. Gå till fliken Tillgänglighet
  3. Om du bara har en rumstypkan du gå direkt till steg 6.

    Om du har flera rumstyper går du till steg 5.

    Om du har flera rumstyper går du till nästa steg.

  4. Tryck på det boende som du vill göra ändringar för.
  5. Om du ser datumen i en kalender ska du först välja vilken rumstyp du vill ändra genom att trycka på den tillhörande kalendern. 

    Om du ser datumen i en lista sorterade efter datum ska du skrolla ner till datumet som du vill ändra och sedan trycka på rumstypen som du vill uppdatera.

  6. Tryck på det datum som du vill uppdatera.
  7. Skrolla ner för att se rumsstatus.
  8. Tryck antingen på "Öppet" eller "Stängt" beroende på vilken status du vill aktivera. 
  9. När du är klar:

    Om du använder iOS trycker du på "Spara"-knappen längst ner på skärmen för att spara ändringarna. Om du inte vill spara ändringarna trycker du på "Återställ".

    Om du använder Android trycker du på bocken högst upp i det högra hörnet av skärmen för att spara dina ändringar. Om du inte vill spara ändringarna trycker du istället på pilen i det övre vänstra hörnet av skärmen. Välj sedan "Nej".


Så här gör du för att stänga ett rum för flera datum samtidigt:

  1. Öppna Pulse-appen på din iOS- eller Android-enhet.
  2. Gå till fliken Tillgänglighet
  3. Om du bara har en rumstyp kan du gå direkt till steg 6.

    Om du har flera rumstyper går du till steg 5.

    Om du har flera rumstyper går du till nästa steg.

  4. Tryck på det boende som du vill göra ändringar för.
  5. Om du ser datumen i en kalender ska du först välja vilken rumstyp du vill ändra genom att trycka på den tillhörande kalendern.

    Om du ser datumen i en lista sorterade efter datum ska du skrolla ner till datumet som du vill ändra och sedan trycka på rumstypen som du vill uppdatera.

  6. Tryck på "Ändra flera datum".
  7. Välj det datumintervall som du vill ändra.
  8. Tryck på "Öppna eller stäng rum".
  9. Tryck antingen på "Öppet" eller "Stängt" beroende på vilken status du vill aktivera.  
  10. När du är klar:

    Om du använder iOS trycker du på "Spara"-knappen längst ner på skärmen för att spara dina ändringar. Om du inte vill spara ändringarna trycker du på "Återställ".

    Om du använder Android trycker du på bocken högst upp i det högra hörnet av skärmen för att spara dina ändringar. Om du inte vill spara ändringarna trycker du istället på pilen i det övre vänstra hörnet av skärmen och väljer sedan "Nej". Du kan också trycka på den runda "Återställ"-pilen i det övre högra hörnet (bredvid bocken).

     

Vad tycker du om den här sidan?

Nu är Black Friday-erbjudandet tillgängligt

Aktivera detta erbjudande för att få fler bokningar i slutet av året – och under hela 2021.

Läs mer