Genius business

Locka pålitliga jobbresenärer som spenderar mer 

Jobbresenärer är extremt värdefulla för ditt boende. Det är mindre sannolikt att de avbokar och mer sannolikt att de bokar ditt boende upprepade gånger. Dessutom reser de under lågsäsong. Genom att locka dessa kunder kan du fylla upp ditt boende under  hela året.

Genius Business är ett perfekt sätt att locka detta värdefulla segment av resenärer. Genius Business går hand-i-hand med Genius-programmet och erbjuder jobbresenärer en ytterligare rabatt på 5 % utöver den vanliga Genius-rabatten på 10 %. 

 

Du behöver vara medlem i Genius-programmet för att kunna erbjuda Genius Business-rabatten.

1 av 5 bokare på Booking.com är jobbresenärer*
Jobbresenärer avbokar 50 % mer sällan*
Jobbresenärer är 60 % mer benägna att boka ditt boende igen*
*Källa: Booking.com. Du behöver vara medlem i Genius-programmet för att uppfylla kriterierna för Genius Business och komma åt den här sidan.

En mer varierad kundbas kan hjälpa dig att få fler bokningar under hela året 

Fritidsresenärer kan ge dig fler bokningar under högsäsong.

Jobbresenärer ger dig stadiga inkomster (de bokar under lågsäsong och avbokar mindre ofta).

Image
genius_business_graph_sv_solutions

Hur kan ditt boende dra nytta av Genius Business?

Stick ut bland mängden när du behöver du det

Jobbresenärer reser under lågsäsong och veckodagar

Locka pålitliga resenärer

Vår data visar att jobbresenärer inte avbokar lika ofta och att de är mer benägna att boka ditt boende igen i framtiden

Få högre intäkter

Jobbresenärer spenderar mer på tjänster på boendet

Siffrorna talar sitt tydliga språk

 

“Våra undersökningar visar att partners som erbjuder rabatter för jobbresenärer får i genomsnitt 11 % fler bokningar.”

 

Dustin Robinson

Product Marketing Manager för jobbresor på Booking.com

Så här fungerar Genius Business

  • Erbjud ytterligare 5 % rabatt utöver den vanliga Genius-rabatten på 10 % (totalt 15 % rabatt). 

  • Välj vilka rum på ditt boende som du vill tillämpa Genius Business-rabatten på.

  • Dra fördel av programmet och de frekventa jobbresenärerna.

  • Det kan inaktiveras när som helst – använd det när din verksamhet behöver det som mest

Aktivera Genius Business nu

 

*Du behöver vara medlem i Genius-programmet för att uppfylla kriterierna för Genius Business och komma åt den här sidan.

Image
Solutions page_geniusbusiness

Se vårt webbseminarium om “bleisure”-resande

För tips om hur du lockar resenärer som kombinerar jobb och semester.